Lenen met uitkering

Geld lenen zonder bkr

Wilt u snel geld lenen? Dat kan met een krediet of een voorschot. Ook zonder BKR. Naast het krediet of het voorschot, kunt u ook met op andere manieren geld lenen zonder BKR. Bedenk wel dat BKR in Tiel bedoeld is om u te beschermen tegen te veel lenen. Dus als het bedrijf:

  • niet in Nederland is gevestigd
  • slechte reviews heeft
  • niet via een vast nummer te bereiken is

Dan kunt u beter geen zaken doen met zo'n bedrijf. Het niet nakomen van betalingsafspraken kan dan tot grote problemen leidden. Voorkom dit!

Als een bedrijf u een lening wil verstrekken zonder BKR dan betekend dit

  • Dat ze een groot risico lopen
  • Hier een flinke financiële vergoeding voor willen zien
  • Of dat het een goede bekende is die veel vertrouwen in u heeft.

Het is dus het beste de lening aan te gaan bij goede bekenden, zodat u weel met wie u de afspraak maakt. In deze situatie ook de kans het grootste dat u niet een te hoge rente betaald.

Met een voorschotje geld lenen

De gemakkelijkste manier van geld lenen is met een voorschotje. Dit gaat om een tijdelijke lening van 150 euro. Hiervan kunt u er 4 tegelijk aanvragen, dus 600 euro. Het aanvragen kan bijvoorbeeld per sms. U betaald vaak een hoge rente voor deze manier van lenen, maar dan is het wel direct beschikbaar. Ook zijn er mogelijkheden om over 5 dagen het geld te krijgen, in dat geval betaald u soms zelfs geen rente. U moet het geld dan wel binnen 21 dagen terugbetalen. Het is wel belangrijk om op tijd terug te betalen, want anders moet u een boete betalen.

Financiering vanuit een uitkering

Omdat u bij een uitkering een beperkt inkomen heeft is het lastig om veel geld te lenen. De lening wordt namelijk verstrekt op basis van de hoeveelheid geld die u beschikbaar heeft. Bij een uitkering is het bedrag dat u kunt terugbetalen namelijk heel laag. Wel is er een mogelijk om een te kloppen bij de SBN de Sociale Bank Nederland. Dit is gericht op mensen die echt geen andere mogelijkheid meer hebben. Er wordt dus van je verwacht dat je inmiddels ook andere manieren hebt geprobeerd om een lening te krijgen.

Geld lenen kost geld

Een lening betekend geld uitgeven dat u niet heeft. Dit moet terugbetaald worden. Het is daarom belangrijk om te bedenken dat na het afsluiten van de lening u vaak 2 a 3 jaar met minder geld moet rondkomen omdat u elke maand moet aflossen. Afhankelijk van het geleende bedrag kan dit oplopen tot 100en euro's per maand. U moet zelf bekijken of u dit bedrag kunt missen. Ook moet u kijken naar de rente die betaald moet worden over het bedrag. Als deze rente heel hoog is, dan kost u nieuwe tv veel meer dan de 500 euro waar deze voor aangeboden wordt. Om af te sluiten met een klein rekenvoorbeeld: als u 2 jaar 25 euro per maand spaart met 3% rente dan levert dit 619 euro op en kunt u na twee jaar een tv van 619 euro kopen. Als u 25 euro per maand aflost op een lening van 10% rente, dan kunt u nu een tv van maximaal 530 euro kopen. Sparen levert dus veel meer op dan lenen. Bedenk daarom of u het product echt nu nodig heeft of ook wel even kan wachten.

Geld lenen met uitkering zonder BKR-registratie

Wilt graag geld lenen en heeft u een uitkering? Dat kan heel lastig zijn. Vaak zijn banken niet bereid om geld te lenen aan mensen met een uitkering. In dit artikel staan tips om geld te kunnen lenen als u een uitkering heeft. Geld voor een korte periode, maar ook voor langere tijd.

Copyright 2018 goedkoopste-lening.info