Immo easy

Immo Easy

Zoek jij een hypotheek of geld lening voor de aankoop van een woning? Op deze pagina willen wij graag aan jou uitleggen hoe jij eenvoudig aan een goede lening kan kopen. Ook hebben wij tips voor jou hoe jij eenvoudig een goede makelaar kan vinden. Wist jij dat er twee belangrijke redenen waarom kopers van een koopwoning in zee gaan met een makelaar:

  1. het huis van jouw dromen staat te koop bij een bepaalde makelaar. De verkopende partij heeft 9dus) een makelaar uitgekozen. Nu kan jij niet meer om deze makelaar heen.
  2. Veel mensen zich laten leiden door het bemiddelingspercentage dat een makelaar vooraf vraagt voor zijn of haar diensten? Dit bemiddelings percentage wordt ook wel courtage genoemd.

Krediet voor Badkamer

De badkamer is een belangrijke plaats in elke woning. De meeste mensen hebben een badkamer die gedeeld met worden tussen ouders en kinderen. Wist u dat er steeds meer woningen worden uitgebreid met een tweede badkamer? veel huizen hebben drie slaapkamers:

  • slaapkamer 1 voor ouders
  • slaapkamer 2 voor het oudste kind
  • slaapkamer 3 voor het jongste kind.

Met name mensen waarvan de kinderen het huis uitgaan offeren een kinderslaapkamer op. Meestal zal het oudste kind het eerste het ouderlijk huis verlaten. Deze slaapkamer wordt dan opgeofferd. het jongste kind heeft dan een eigen badkamer. En de ouders ook! De overgebleven kinderkamer wordt dan omgebouwd tot logeerkamer zodra ook het jongste kind het huis van de ouder heeft verlaten.

Geld lenen voor tuin

Steeds meer mensen investeren in een mooi aangelegde tuin. Wist u dat een investering in een tuin zijn geld echt dubbel en dwars waard is?

Krediet voor keuken

Soms is verhuizen geen optie. bijvoorbeeld omdat de huizen die te koop staan veel te duur zijn. Daarom gaan veel mensen de huidige woning verbouwen.

Geld lenen auto

Geld lenen voor een auto is zeer populair. Het wordt in deze bespreking van geldleningen en kredieten liefst buiten beschouwing gelaten. Een auto is namelijk geen onroerendgoed. Onroerend goed kan je niet verplaatsen. Onroerend goed moet 'aard en nagelvast' zitten. Een auto kan je makkelijk verplaatsen. Dus: je kan wel geld lenen voor een auto, maar de details hoe je dat het beste doet vind je elders op deze website.

Copyright 2018 goedkoopste-lening.info